Mindfulness vervolgtraining

Na het volgen van de acht wekelijkse training Mindfulness based stress reductie bestaat er bij veel deelnemers behoefte aan een vervolg.

Daarom heb ik de mindfulness vervolgtraining ontwikkeld. Hierin vindt een verdieping plaats van de technieken en daarnaast is deze training gericht op zelfontwikkeling.

Onderwerpen:

  • zelfacceptatie en zelf compassie,
  • gedachten zijn geen feiten,
  • gedachten leren ombuigen,
  • persoonlijk leiderschap,
  • grenzen stellen,
  • meditatietechnieken.

Tijdens de training is het van belang om ook thuis dagelijks te oefenen.
Gedurende de training geldt als richtlijn een tijdsinvestering van 30 minuten per dag.

Praktisch:
Locatie: Cultureel centrum De Schoof in Wervershoof, Kerkelaantje 1.
Aantal: 8 bijeenkomsten van 10.00 tot 12 uur.
Investering: € 255,– inclusief koffie/thee, hand-out/werkboek, en audiobestanden.

Start: zaterdag 12 januari 2019 en vervolgens elke week op zaterdagochtend. In de schoolvakanties gaan we in overleg met de deelnemers wel of niet door.

Voor wie:
Deze training is ontwikkeld voor mensen die de basis training Mindfulness bij mij hebben gevolgd.

De trainer
De training zal gegeven worden door Tini Worp. Tini is een veelzijdige duizendpoot die behalve zeer kundig therapeute ook nog eens veel kennis heeft op het gebied van voeding en gezondheid in brede zin . Ze is expert op gebied van stress en burn-out en is schrijfster van het boek ‘Stress en burn-out’. Door haar eigen ervaringen en de ervaring van haar cliënten weet ze heel goed wat het is om burn-out te zijn, wat stress met je doet en vooral hoe je deze op moet lossen. Volg je een lezing of training bij Tini dan weet je zeker dat je interessante en nieuwe informatie krijgt die je direct kunt toepassen in het dagelijks leven. De opleidingen die Tini heeft genoten zorgen ervoor dat er meerdere wegen te bewandelen zijn om een goede gezondheid te verkrijgen. Van voeding tot psyche.

 
Translate »