Lezing Ben ik burn-out? En wat nu?

Burn-out, wat is dat, erkennen en herkennen. Als je in een burn-out dreigt te gaan wil je dat niet inzien. Je wilt immers doorgaan en vooral je niet laten kennen toch? Stress kunnen we makkelijk de baas. We gaan door tot we er bij neervallen. Niets is teveel en alles kunnen wij aan. Vragen we hulp? Nee want wij kunnen alles zelf aan, toch ? Althans, dat denken wij.  Onze omgeving ziet het al veel

eerder. De omgeving ziet dat het mis is en fout gaat. Ze willen je waarschuwen,  je behoeden maar jij ziet het niet.  De ontkenningsfase.

Het doorgaan,  het door blijven rennen,  het tegen beter weten in  (want je weet het echt wel) blijven beweren, vooral tegen jezelf,  dat het nog steeds goed gaat. Het breekt je uiteindelijk op. En dan ? Dan zit je thuis, met een gevoel van falen,  met nog andere emoties en ook daar moet je mee dealen.  Hoe doe je dat ?

En als je dan denkt dat je ervan geleerd hebt, dat het jou geen tweede keer overkomt,  is de kans toch zeker aanwezig dat het je nog een keer overkomt.

De lezing gaat dieper in op de oorsprong van een burn-out, de gevolgen ervan en mogelijke oplossingen. Uit een burn-out komen kost tijd en wij horen regelmatig dat men er nooit geheel van hersteld.  Daar zijn wij het niet mee eens, herstellen kan wel en volledig ook!

Praktisch:

De lezing is ook live online te volgen. Zo hoef je je huis niet uit. Je kunt hem volgen op de computer, tablet of telefoon. Na inschrijving ontvang je een link en instructies via je e-mail dus houdt deze goed in de gaten (ook je spamfilter).

Duur: 1,5 uur

Investering: 10 euro

Neem een kijkje op de planning wanneer de volgende lezing plaatsvindt en waar.

Inschrijven? Vul het onderstaande formulier in:

Inschrijfformulier
 
Translate »