EFT workshop

EFT staat voor Emotional Freedom Technique

EFT  is een fantastische techniek die werkt bij tal van problemen. Het is een soepel, dynamisch, pijnloos en effectief proces en de resultaten zijn blijvend.

Lichamelijke klachten, angst, trauma’s, stress zijn allemaal voorbeelden die je door middel van EFT blijvend kunt doen afnemen.

EFT is een techniek die iedereen kan leren en toepassen, je moet alleen even weten hoe. Het lijkt simpeler dan het is, maar in het begin begeleiding hierin is zeer zeker wenselijk om goede resultaten te verkrijgen.

Inhoud van de training:

  • Wat is EFT
  • Hoe pas je EFT toe

Voor wie is de cursus:

  • Voor iedereen die het kan gebruiken of nodig heeft
  • Voor iedereen die het wil leren

Resultaat:

Na afloop van deze workshop ben je in staat EFT op de juiste wijze bij je jezelf toe te passen. Je zult in staat zijn sneller door te dringen tot de kern van het probleem. Je hebt een techniek waarmee je op een zachte wijze je pijn en vervelende emoties kunt doen afnemen.

Duur

2- 2,5 uur

Lesmateriaal:

Je krijgt een hand-out mee hoe EFT toegepast dient te worden. Investering: € 25.00 inclusief BTW, koffie, thee en lesmateriaal.

Live online volgen?

De workshop is ook live online te volgen. Zo hoef je je huis niet uit. Je kunt hem volgen op de computer, tablet of telefoon. Na inschrijving ontvang je een link en instructies via je e-mail dus houdt deze goed in de gaten (ook je spamfilter).

Duur: ongeveer 2 – 2,5 uur

Investering: 25 euro inclusief hand-out die je per mail ontvangt.

Neem een kijkje op de planning wanneer de volgende lezing plaatsvindt en waar.

Inschrijven? Vul het onderstaande formulier in:

 
Translate »