Boek ‘Stress en burn-out’

In dit boek vindt u veel van uw gading als u burn-out wilt leren herkennen, begrijpen en bestrijden. U leest hoe het komt dat de een meer last heeft van stress of gevoeliger is voor burn-out dan de ander. Het bevat uitleg over wat u kunt doen om stress en burn-out de baas te worden inclusief testen en oefeningen.

Reacties:
‘Ik vind het een duidelijk omschreven en geschreven boek wat erg handig is wanneer je in of tegen een burn-out zit. Met een burn-out is lezen al niet een van de sterkste punten.’  Josien

‘Onderzoek toont aan dat veel burn-out vaak niet juist wordt gediagnosticeerd en ten onrechte vaak in de categorie depressiviteit wordt ingedeeld. Gelukkig komt daar met het verschijnen van steeds meer publicaties verandering in. Ook met dit boek levert Tini Worp daar een mooie bijdrage aan.‘ Dr. Maurice de Valk (bedrijfsarts)

‘Veel herkenning tijdens het lezen en ik moest hier en daar een traantje wegpinken’. Nicole Bus

Auteur:
Tini Worp gooide het roer om nadat ze zelf tegen een burn-out aan zat. Ze volgde een opleiding tot counselor en coach. Het werd haar passie om anderen in een dergelijke situatie bij te staan. Met de Gezond en Wel Academie en in haar praktijk ‘Primeres’ houdt ze mensen liefdevol een spiegel voor waardoor ze eindelijk een effectieve aanpak hebben om met de pijn van het leven om te gaan.

Kosten: €19,50 excl. verzendkosten € 3,95.
Bestellen: stuur een mail naar tini@gezondenwelacademie.nl.

 
Translate »